Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Puzzle - Szuper kikapcsolódás mindenkinek!

Tudod honnan ered a puzzle? Van ötleted, hogy egyáltalán miért jó kirakózni, és kinek is való tulajdonképpen? 
Ebben a cikkben olvashatsz egy kis összeállítást arról, hogy miért is olyan nagyszerű játék a puzzle!

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Orsolya Domokos

Előfordul, hogy akármennyire is motiváltak vagyunk, nem igazán esik jól elmenni az edzőterembe, de az edzést mégsem szeretnénk kihagyni. Ilyen esetekben jól jöhet egy otthon kialakított edzőterem vagy helyhiány esetében edzősarok, ahol az otthon kényelméből nem kell kimozdulni.

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

Téli játék

2021. 12. 13. 16:55

 Télen is irány a játszótér!

A tél beköszöntével igyekszünk bekuckózni a hideg elől és inkább a benti játékokra rendezkedünk be. Azonban nem feltétlenül kellene ennek így lennie... Olvasd tovább a bejegyzést!

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

Egy zöldebb Budapest!

2021. 01. 04. 12:23

 palyazatEgy zöldebb Budapestért „Égig érő fű” címmel udvarzöldítési pályázatot hirdetett a Fővárosi Önkormányzat. A nyertesek a termékeket nálunk egy helyről beszerezhetik!

 

  

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

párásA hűvös napok beköszöntével nem szívesen engedjük be a hideget a már felmelegített otthonunkba, azonban a szellőztetés nagyon fontos. A főzés, fürdés és a kiteregetett ruhák stb. megemelik otthonunk páraszintjét, melyre érdemes odafigyelni, ugyanis a magas páratartalom a falakon penészedést idézhet elő, mely nem csupán esztétikailag kifogásolható, de az egészségre is káros.

  

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

A Bátonyterenyi Mese

2020. 08. 28. 22:39

adomany

A népszerű és igen közkedvelt Hollókőtől 30 percre, Budapesttől mindössze két órára van egy város, Bátonyterenye. A tájat, ahol e város fekszik a Cserhát lágy vonulatai és a Mátra vulkanikus csúcsai teszik változatossá. Igazi mesebeli hely....ahol azonban nehéz sorba élnek gyermekek és a mese sok esetben sajnos igen szomorú véget érhetne, ha nem lenne egy mesebeli "tündér", aki minden évben azon dolgozik, hogy az ott élő, nehéz sorsú gyermekeket segítse.

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

kornyezet

Nem kell aktivistának lenni ahhoz, hogy valaki csökkentse ökológiai lábnyomát, illetve hogy környezettudatosan éljen. Apró lépések, gondolatok tettek: átgondolt, pl. madárbarát kert kialakítása, zöld termékek vásárlása és természetesen a felnövekvő generáció "zöld" irányba terelése. Alábbi blogunkban összegűjtöttük azokat a programokat és ifjúságnevelő programokat, melyek egy (még) zöldebb világ felé vezet(het)nek.

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Garázsvásár

2019. 12. 02. 15:29

garázs vásárGyere el Te is 12.02-12.20. között hétfőtől-péntekig 9:00-17:00 között budapesti telephelyünkre és válogass kedvedre első, rendhagyó garázsvásárunk keretein belül értékcsökkent, jelentős árkedvezménnyel kapható termékeink között!

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Válassza a Wifi vezérlést!

2019. 07. 24. 11:00

adax neo wifiElektromos fűtőpanel WiFi vezérléssel. Igen, a mai világban, amikor minden perc számít kiemelkedően fontos, hogy a háztartási gépeink mellett a fűtést is tudjuk távolról szabályozni. Ebben segít az ADAX Wifi termosztát rendszere.

 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

kornyezetvedelemSenkitől nem várható el, hogy egy nagyobb bevásárlásra gyalogosan, vagy kerékpárral érkezzen, még az igazán „ökotudatos”, kiemelkedően elszánt környezetvédők sem gondoljuk, hogy szívesen cipelnének mindent haza, de lássuk be, kis-, és nagybevásárlások alkalmával is tehetünk környezetünkért függetlenül attól, épp milyen céllal, mihez keresünk terméket.

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra