Kedves Olvasók!

Értékcsökkent termékeink korlátozott számban elérhetők. Nem minden típusból van értékcsökkent készlet a telephelyünkön, ezért kérjük, hogy az aktuális készletekről érdeklődj kollégáinknál az alábbi e-mail címen: pest@nadland.hu.

A gumilap gyártás egy érzékeny műfaj, sok tényezőre oda kell figyelni, hogy a legjobb minőségű lapok jöjjenek ki a gyártóüzemből. A nagy volumenű gyártásból időről-időre kikerülnek másod- és harmadosztályú termékek, amik hónapok alatt szépen össze tudnak gyűlni a raktárunkban. A legtöbb ilyen értékcsökkent gumilap használati értékét tekintve teljesen megegyezik az első osztályú lapokkal, csupán esztétikai hibák találhatók rajtuk.

érték csökkent gumilap

Ezek a másodosztályú gumilapok. Ahol nem annyira fontos a teljesen makulátlan megjelenés oda ezek a termékek teljesen megfelelnek, és jelentős árelőnnyel megvásárolhatja őket a hibátlan lapokhoz képest. Szintén másodosztályú kategóriába tartoznak a szállítási vagy gyártási folyamat során elrepedt lapok. Ezeknél anyaghiba szintén nem áll fenn, lerakás után egy ilyen repedés nem, vagy alig észrevehető. Minden másodosztályú gumilapra 1 év garanciát vállalunk.

érték csökkentet gumilapérték-csökkentet gumilapérték csökkentet gumilap

Harmadosztályú gumilapok

Raktárunkban van néhány, webáruházon keresztül nem rendelhető, harmadosztályú gumilap is. Ezek olyan anyaghibás gumilapok, amelyeknél a granulátum, vagy ragasztó eloszlás nem egyenletes. Ezeket a gumilapokat olyan helyekre ajánljuk, ahol a felszínük nincs közvetlen igénybevételnek kitéve, pl. szigetelő rétegnek egy más típusú burkolat alá. A harmadosztályú gumilapokra jótállást nem vállalunk.

Folyamatosan változó készlet

Jelenleg az alábbi értékcsökkent gumilapok érhetők el raktárról, de mivel a készlet folyamatosan változik, ezért a rendelés leadása előtt kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!