A fűtési szezon kezdetén általában mindennek felmegy az ára, ami a fűtéssel kapcsolatos (ez a legtöbb dologgal így van, aminek szezonja van...). Ennek egyik oka, hogy mindenki ugyanazt akarja venni, ezért az emberek hajlandóak akár több pénzt is kiadni, hogy be legyenek töltve a szükségeik.

Az Előrelátó Vásárló persze jól tudja ezt, emiatt jóval szezon előtt már keresi, hogy hol tudná beszerezni kedvező áron azt, amire úgyis mindenképp szüksége lesz.

ADAX akció


Egy példával illusztrálva: jómagam márciusban kerestem meg egy légkondicionálóval foglalkozó céget, hogy adjon ajánlatot a lakásom klimatizálására. Mondanom sem kell milyen arcátlanul lehet ilyenkor alkudni...

Visszatérve a fűtésre: most az a jó hírem van minden Előrelátó Vásárlónak, hogy nálunk még alkudni sem kell, mert az Adax norvég elektromos fűtőpaneleket a “Nyáron olcsóbb fűteni” gerilla akciónk keretében igazán jó feltételekkel vásárolhatja meg.

ADAX elektromos fűtőpanel


Ez azt jelenti, hogy ha Ön már most tudja, hogy ősszel esedékes lesz a fűtési rendszere bővítése, vagy korszerűsítése, akkor érdemes élni a lehetőséggel, mert minimum 1 de akár 2 hónapnyi fűtésszámlát is megtakaríthat aki gyorsan dönt.

A mai naptól kezdve minden Adax termék 15% kedvezménnyel kapható a nadland.hu webáruházban. Ez a kedvezmény 15 héten keresztül hetente 1%-kal csökken, egészen a szeptember 17-én esedékes áremelésig. Tehát az jár a legjobban, aki már ezen a héten leadja a rendelését.

ADAX kedvezményNézzük, hogy is van ez:

Lejárt: 23. hét: 15% kedvezmény
Lejárt: 24. hét: 14% kedvezmény
Lejárt: 25. hét: 13% kedvezmény
Lejárt: 26. hét: 12% kedvezmény 
Lejárt: 27. hét: 11% kedvezmény

Lejárt: 28. hét: 10% kedvezmény 
Lejárt: 29. hét: 9% kedvezmény 
Lejárt: 30. hét: 8% kedvezmény
Lejárt: 31. hét: 7% kedvezmény
Lejárt: 32. hét: 6% kedvezmény
 Lejárt: 33. hét: 5% kedvezmény
 
Lejárt: 34. hét 4% kedvezmény 
 Lejárt: 35. hét 3% kedvezmény 
 Lejárt: 36. hét 2% kedvezmény

Akutális: 37. hét 1% kedvezmény

38. hét: 2012-es szezon új árai (kb 5% emelés várható)

A kedvezményes árakat itt találja: