A Nádland is AngelHand lett

A Nádland is AngelHand lett

2015 novemberétől a www.nadland.hu webáruház is csatlakozott a világszerte kibontakozóban levő LAHA mozgalomhoz. A LAHA (Love All, Help All) egy non-profit alapítvány, amely egy internetes adományozó felületen keresztül támogatja a támogatástudatos vásárlás elterjedését.

A modell lényege röviden:

Az adományozási folyamatnak 3 szereplője van: a támogatástudatos vásárlók, az adományozó cégek (ú.n. AngelHand-ek), és a támogatásból részesülő non-profit szervezetek.

A támogatástudatos vásárlók az AngelHand webáruházakon leadott rendeléseik végösszegének egy bizonyos százalékát a vásárlást követően az általuk kiválasztott non-profit szervezethez irányíthatják úgy, hogy ez nekik nem kerül semmilyen plusz költségbe, mégis támogathatják a nekik szimpatikus célokat.

Tekintse meg a LAHA modellt bemutató animációt Weisz Fanni közreműködésével:

A LAHA mozgalom célja

A Love All, Help All Fountadion honlapján a következő célkitűzést fogalmazta meg:

"Mozgalmunkat a kommunikáció, a segíteni akarás világméretű fontossága élteti az egyéni Támogatástudatos Vásárlás életre hívásával. A mozgalom célja, hogy egy nagy Világot átszövő, fent tartható, nemzetközi földrajzi helytől,faji és vallási hova tartozástól független Támogató családba, meghívja földünk összes kis-,közép-,nagy és multinacionális vállalkozóját. Céljaink közé tartozik továbbá,kapcsolatot teremteni az adakozó és a rászoruló között, az adományozás "közös hídját" felépíteni a fogyasztók és az olyan cégek között, akiknek fontos a társadalmi felelősség vállalás. Ha valaki lemond a profitjának egy kisebb-nagyobb részéről, és azt önzetlenül felajánlja a rászorulókat támogató bejegyzett szervezeteknek, mindezt úgy, hogy vevője, felhasználója jelölheti meg az adomány irányát, ezzel könnyít a nehezebb sorsú emberek életén.Továbbá példát is mutat gyermekeinek, és a jövő generációjának. Ez egy újfajta értékcsere, újfajta marketing technika is. Én segítséget adok,Te mondod meg kinek és ettől mindenki jobban érzi magát, mindenkit közelebb hoz egymáshoz. Nem ez az élet és a marketing lényege is?"

A LAHA honlapján megtalálhatja a mozgalomban részt vevő AngelHand-ek listáját, valamint azokat a non-profit szervezeteket is, akik felé az adományok irányíthatók.

Tovább a támogatástudatos vásárláshoz a nadland.hu-n >>>