Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
A kertünk észrevétlen őrei: Rovar- és méhszállások

A beporzó rovarok, mint a méhek és a lepkék, létfontosságúak a növények beporzásához és a biológiai sokféleség fenntartásához. Sajnos élőhelyük csökkenése és a vegyszerek használata miatt veszélyeztetettek. A rovar- és méhszállások pótolják az elveszett élőhelyeket, menedéket és fészkelőhelyet biztosítva a beporzók számára. A rovarszállások kihelyezése a kertben segít a beporzásban, a kártevők természetes ellenőrzésében és a környezetünk védelmében.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Tegyük maradandóvá az idei húsvétot

A húsvét nem csak a tavasz beköszöntét ünnepli, de Jézus Krisztus feltámadását is. Tökéletes alkalom a családi összejövetelekhez, aktív pihenéshez és közös élmények szerzéséhez. Legyen szó dekorálásról, sütés-főzésről, kincskeresésről, kirándulásról, filmnézésről vagy látogatásról, a lényeg a minőségi idő eltöltése a szeretteinkkel.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Formabontó formába hozás

Formabontó formába hozás

2024. 02. 29. 15:22

Olvasd el cikkünket, amelyben arra ösztönzünk, hogy tavaszra formába hozd magadat! Ismertetjük az egészséges táplálkozás, testi-lelki harmónia és az otthoni edzés jelentőségét, akár saját edzősarok kialakításával. 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Fedezd fel a rejtett kincseket: Hogyan használd ki az értékcsökkentett termékeket a mindennapokban?

Gondoltad volna, hogy egy kis karcolás, egy kisebb sérülés, egy eltérő színárnyalat vagy egy apró gyártási hiba lehet a következő nagy projekted kiindulópontja? Üdvözlünk a rejtett lehetőségek világában, ahol az "épp nem tökéletes" termékek új életre kelnek!

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Téli táplálék: Hogyan támogathatjuk a madarakat a fagyos hónapokban

Ahogy a napok egyre rövidebbek és a hőmérséklet csökken, sokan  bekuckózunk a meleg otthonunkba, kihasználva a téli időszak nyugalmát és békéjét. Azonban a hideg hónapok nem csak minket, embereket érintenek; a vadon élő állatok, különösen a madarak számára is komoly kihívásokat jelentenek. Télen a madaraknak nehezebb táplálékot találniuk, különösen a hóval borított területeken, ahol a természetes élelemforrások elérhetetlenné válnak.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Csillogó szemek, gyermeki várakozás: Néhány ötlet Adventre, de másképp

Annyira jó érzés őszinte gyermeki arcot látni, amelyről árad a kíváncsiság és az örömteli várakozás. A kisgyerekek általában kimondják azt, amit gondolnak, amire vágynak, még nem annyira burkolt a szándékuk, mint a felnőtteké. Ez az életkor igen meghatározó, ezért nem mindegy, hogy milyen magatartásformákat tanulnak meg, milyen példákat látnak és mivel alapozzák meg az egyéniségüket.
Az advent nem csak a karácsonyi ünnepre való várakozásról, készülődésről szól, hanem arról a különleges időről is, amit szeretteinkkel töltünk el, a családi összetartozásról és a közös játékok öröméről, de az adásról és a háláról is. Ne engedjük, hogy a rohanás vagy a stressz beárnyékolja és tönkretegye ezt a csodás időszakot.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Benti játékötletek: Változatos elfoglaltságok hideg hónapokra

Minden évben elérkezik az a pont, amikor a kinti hideg vagy a fagyos idő miatt inkább a meleg otthonunkban maradunk. De hogyan tölthetünk minőségi időt egymással, a gyerekek miként tudnak értékesen elidőzni?  Ha azt gondolod, hogy a benti játékok nem tudják ugyanazt a szórakozást nyújtani, mint a kintiek, akkor itt az ideje újraértékelni ezt a gondolatot. Összeállítottunk néhány ötletet, amelyekkel izgalmas és aktív őszi-téli napokat tölthettek el, így garantáltan nem fog unatkozni a család és nem fog egész nap a képernyő előtt ülni!

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
A Black Friday: Eredete, jelentősége és mai trendjei

Minden év novemberének negyedik péntekén milliók sietnek az üzletekbe és online platformokra, hogy megragadják a legjobb ajánlatokat. Az üzletekben hosszú sorok alakulnak ki, az online áruházak forgalma pedig a csillagos egekbe szökik. De vajon honnan ered a Black Friday hagyománya? És hogyan alakult át az évek során? Nézzük meg közelebbről!

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Medence választási kisokos

Medence választási kisokos

2023. 06. 29. 14:37

Ebben a cikkben áttekintjük az öt legfontosabb szempontot, amit figyelembe kell venni, amikor családi kerti medencét vásárolsz. Megbeszéljük a medence méretét, anyagát, elhelyezését, a biztonsági tényezőket, valamint a kiegészítők kiválasztását. Mindezek mellett a medence tisztításának fontosságát is kiemeljük. A cikk végén összefoglaljuk a legfontosabb tanácsokat, hogy a medencevásárlás örömteli és egyszerű folyamat legyen. Emellett a biztonságos használat fontosságát is hangsúlyozzuk.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Szabadulj meg a kíváncsi szemektől: A tökéletes belátásgátlók a teraszodra

Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb belátásgátló megoldásokat a teraszodra, hogy visszaszerezd a privát szférádat. Megismerkedhetsz a nádszövettel és a belátásgátló műanyag náddal, amelyek mindkét esetben stílusos és hatékony védelmet nyújtanak a kíváncsi szemekkel szemben. A természetes nádszövet könnyen kezelhető és autentikus hangulatot ad, míg a műanyag nád tartós és minimalizálja a karbantartást. Végül összehasonlítjuk a két megoldást, hogy segítsünk neked a legmegfelelőbb belátásgátló kiválasztásában.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Puzzle - Szuper kikapcsolódás mindenkinek!

Tudod honnan ered a puzzle? Van ötleted, hogy egyáltalán miért jó kirakózni, és kinek is való tulajdonképpen? 
Ebben a cikkben olvashatsz egy kis összeállítást arról, hogy miért is olyan nagyszerű játék a puzzle!

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Orsolya Domokos

Előfordul, hogy akármennyire is motiváltak vagyunk, nem igazán esik jól elmenni az edzőterembe, de az edzést mégsem szeretnénk kihagyni. Ilyen esetekben jól jöhet egy otthon kialakított edzőterem vagy helyhiány esetében edzősarok, ahol az otthon kényelméből nem kell kimozdulni.

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

Téli játék

2021. 12. 13. 16:55

 Télen is irány a játszótér!

A tél beköszöntével igyekszünk bekuckózni a hideg elől és inkább a benti játékokra rendezkedünk be. Azonban nem feltétlenül kellene ennek így lennie... Olvasd tovább a bejegyzést!

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

Egy zöldebb Budapest!

2021. 01. 04. 12:23

 palyazatEgy zöldebb Budapestért „Égig érő fű” címmel udvarzöldítési pályázatot hirdetett a Fővárosi Önkormányzat. A nyertesek a termékeket nálunk egy helyről beszerezhetik!

 

  

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

párásA hűvös napok beköszöntével nem szívesen engedjük be a hideget a már felmelegített otthonunkba, azonban a szellőztetés nagyon fontos. A főzés, fürdés és a kiteregetett ruhák stb. megemelik otthonunk páraszintjét, melyre érdemes odafigyelni, ugyanis a magas páratartalom a falakon penészedést idézhet elő, mely nem csupán esztétikailag kifogásolható, de az egészségre is káros.

  

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

A Bátonyterenyi Mese

2020. 08. 28. 22:39

adomany

A népszerű és igen közkedvelt Hollókőtől 30 percre, Budapesttől mindössze két órára van egy város, Bátonyterenye. A tájat, ahol e város fekszik a Cserhát lágy vonulatai és a Mátra vulkanikus csúcsai teszik változatossá. Igazi mesebeli hely....ahol azonban nehéz sorba élnek gyermekek és a mese sok esetben sajnos igen szomorú véget érhetne, ha nem lenne egy mesebeli "tündér", aki minden évben azon dolgozik, hogy az ott élő, nehéz sorsú gyermekeket segítse.

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

kornyezet

Nem kell aktivistának lenni ahhoz, hogy valaki csökkentse ökológiai lábnyomát, illetve hogy környezettudatosan éljen. Apró lépések, gondolatok tettek: átgondolt, pl. madárbarát kert kialakítása, zöld termékek vásárlása és természetesen a felnövekvő generáció "zöld" irányba terelése. Alábbi blogunkban összegűjtöttük azokat a programokat és ifjúságnevelő programokat, melyek egy (még) zöldebb világ felé vezet(het)nek.

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Garázsvásár

2019. 12. 02. 15:29

garázs vásárGyere el Te is 12.02-12.20. között hétfőtől-péntekig 9:00-17:00 között budapesti telephelyünkre és válogass kedvedre első, rendhagyó garázsvásárunk keretein belül értékcsökkent, jelentős árkedvezménnyel kapható termékeink között!

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Válassza a Wifi vezérlést!

2019. 07. 24. 11:00

adax neo wifiElektromos fűtőpanel WiFi vezérléssel. Igen, a mai világban, amikor minden perc számít kiemelkedően fontos, hogy a háztartási gépeink mellett a fűtést is tudjuk távolról szabályozni. Ebben segít az ADAX Wifi termosztát rendszere.

 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

kornyezetvedelemSenkitől nem várható el, hogy egy nagyobb bevásárlásra gyalogosan, vagy kerékpárral érkezzen, még az igazán „ökotudatos”, kiemelkedően elszánt környezetvédők sem gondoljuk, hogy szívesen cipelnének mindent haza, de lássuk be, kis-, és nagybevásárlások alkalmával is tehetünk környezetünkért függetlenül attól, épp milyen céllal, mihez keresünk terméket.

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

a fold vilagnapjaBiztos vagyok benne, hogy senkinek nem kell hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát, de a rohanó hétköznapokban könnyen megfeledkezünk róla, hogy apró tettekekkel is óvhatjuk, segíthetjük környezetünket. 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

A gyermekek a játék és a kapcsolódó eszközök révén ismerkednek meg környezetükkel. Játék közben fedezik fel az őket körülvevő világot, így ismerkednek meg textúrákkal, formákkal, hangokkal, színekkel és ízekkel egyaránt. Szociális, fizikai és kognitív - azaz megismerő, gondolatra ébresztő - fejlődés: mindezekre kihat az életkornak megfelelően választott játék. 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

Rákkeltő-e a Taishan műfű is?

2016. 11. 03. 10:41

Az elmúlt hetekben számos fórumon lehetett olvasni a műfű feltételezett rákkeltő hatása miatti riadalomról, például olyan címekkel, hogy „Gyilkos focipályák: százával szedik áldozataikat!”,vagy hogy „Mintegy 30 műfüves pályát zártak be Hollandiában a rákveszély miatt”. A kérdés a mi cégünket is közvetlenül érinti, hiszen 2015 óta a világ egyik vezető műfű gyártó cégének termékeit forgalmazzuk Magyarországon. Éppen ezért igyekeztünk utánajárni, hogy a mi műfüveink vajon mennyire lehetnek károsak a vásárlók egészségére?

Állat barát Taishan műfű 

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

A műfű simogatás ma olyan szokás lett, mint amikor az akciós dinnye megérkezik az áruházba: jönnek a vevők, és mindenki elkezdi bőszen kopogtatni őket nagy szakértelemmel. Mivel mindenki kopogtatja, ezért senki nem akar butának tűnni, de az emberek nagy részének (főleg városban) fogalma sincs, hogy mit kellene hallania.

Ha valaki eljut arra a pontra, hogy teraszára, vagy kertjébe műfüvet szeretne, és meglátja a hatalmas kínálatot, könnyen úgy járhat, mint az egyszeri dinnyevásárló: ha nem tudjuk a döntési szempontokat, marad a műfű simogatása, ami megfelelő ismeret hiányában a dinnyekopogtatással azonos eredményt hoz, tudniillik teljesen bizonytalan kimenetelű...

Műfű a kertben

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

Nádland is AngelHand lett

2015 novemberétől a www.nadland.hu webáruház is csatlakozott a világszerte kibontakozóban levő LAHA mozgalomhoz. A LAHA (Love All, Help All) egy non-profit alapítvány, amely egy internetes adományozó felületen keresztül támogatja a támogatástudatos vásárlás elterjedését.

Laha

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs