Mi egy ovis számára a menő?

A te gyermeked is most még biztosan farsangi lázban ég, a fő téma, hogy milyen legyen a jelmez, ami senki másnak nincs majd a csoportban. Legyen egy jól bevált Disney hercegnő vagy szuperhős? Netán valami extrémebb ötlet jön, mint a vattacukor vagy a baktérium?

Te azonban már előrébb jársz. Hiszen tudod, nemsokára már egészen más lesz a téma. Jön a jó idő, tavaszi zsongás, húsvét, gyereknap, miegymás. Tavaszi szünet. Pünkösd. Nyári szünet. Jaj, de jó!

Na, oké, végre együtt lehettek többet, jöhet a sok játék a szabadban. De játszótérre mászkálni minden nap, most komolyan? Erre kell valami megoldás.

A Covid első időszaka alatt sok család feltúrta a netet, hogyan lehet otthon fejleszteni, szórakoztatni és mozgatni is egyszerre a gyereket. Sokan nem is tudták, léteznek kerti játszótornyok, komplett játszóterek, amiket fel tudnak állítani az udvaron (akár társasház udvarán is, nem csupán családi háznál).

Azóta persze ez a dolog már elterjedt, mindenki rájött, milyen tuti dolog, és tele van a Jófogástól kezdve az egész Facebook üzenőfal játszóteres hirdetésekkel.

Te pedig csak ott állsz, mint Rozi a moziban, nem tudod dönteni, mi alapján válassz, és az István, a király „Mondd, te kit választanál?” dalszövege megy a fejedben.

És akkor végig gondolod. Mit tartasz leginkább szem előtt, ha a gyermekedről van szó?

Szeretnéd neki a lehető legjobb minőséget adni. Nem lenne rossz, ha a hintaállvány nem esne szét már a második menettől, amikor apuka belelendül, és teljesíti a gyerek „felhőkig akarok szállni” kérését. A Paramamik egymás között Facebook-csoportban csupa horror sztorit olvasol, hogyan esett le a legkisebb a játszótoronyról, hogyan döntötte rá a kerti rattan bútorra a szél a mászófalat, mert nem volt megfelelően rögzítve – így azt a megoldást keresed, ami a legbiztonságosabb. Leinformálható gyártótól, forgalmazótól érkezzen a termék. A kiegészítők, mint a hinta, csúszda, kapaszkodó bevizsgált, megfelelő minősítéssel rendelkező termékek, és az eladó akár évtizedekre visszanyúló referenciákkal, szakértelemmel rendelkezzen. Az meg már csak grátisz, ha a választott cég nem válna köddé, miután zsebre rakta az előleget. Hány ilyen sztorit lehet hallani mostanában…

Ez ma a szerencse napod, hiszen jó helyen vagy. Ha ezt a bejegyzést olvasod, megtaláltad a megfelelő választást.  A Nádland, a játszótéri piac egyik legrégebbi értékesítőjeként, szakértői csapattal áll csatasorba a webáruház mögött, és a legextrémebb vásárlói kérdésekre, kérésekre is felkészülten várja az idei játszóteres szezont is. Ha bizonytalan vagy, segítünk a tervezésben is, te tudod, mekkora hely áll rendelkezésedre, mi pedig tudjuk, oda milyen játszótér a megfelelő.

És igen, egy óvodás kisgyerek számára iszonyat menő, ha saját játszótere van. Egyedül, barátokkal, szülőkkel együtt fedezheti fel, lakhatja be a kis birodalmát. Ha ezt még megspékeled neki egyedi festéssel, amitől még különlegesebb, bohókásabb lesz az építmény, tuti kedvére teszel. A játszótér moduljait, kiegészítőit a webáruház kínálatából te válogathatod össze nálunk, így személyre szabott lesz a végeredmény, nem csupán egyféle szabványt kap mindenki.

Ó, és még valami: a kerti játszótér olyan, mint egy családi ház: sosincs kész.