Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

kornyezet

Nem kell aktivistának lenni ahhoz, hogy valaki csökkentse ökológiai lábnyomát, illetve hogy környezettudatosan éljen. Apró lépések, gondolatok tettek: átgondolt, pl. madárbarát kert kialakítása, zöld termékek vásárlása és természetesen a felnövekvő generáció "zöld" irányba terelése. Alábbi blogunkban összegűjtöttük azokat a programokat és ifjúságnevelő programokat, melyek egy (még) zöldebb világ felé vezet(het)nek.

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Kis kertészek nagy barátai

2020. 02. 28. 11:38

agro textilMíg régen a kert, a föld rendben tartásának és művelésének tudománya generációról generációra szállt, ma már rengeteg szakkönyv, videó stb. áll a rendelkezésére mindazoknak, akik szeretnének kertészkedni. Számos technika és segédanyag szolgálja a hasznos és szép kert kialakítását. Korábbi blogunkban a madárbarát kert lehetőségére hívtuk fel a figyelmet, de ahogy közeledik a tavasz, itt az ideje a speciális anyagokról is szót ejteni.

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Madárbarát kert

2020. 02. 02. 18:26

madar kertTengelic, Csicsörke, Füstifecske, Molnárfecske, Vörösbegy, Feketerigó és még hosszan sorolhatnám. Van, amelyiknek a nevét sem hallottad, s van, amelyiket jól ismered, pedig szinte nap, mint nap jelen van a kertedben, feltéve, ha az madárbarát. Ha szeretnéd szárnyas kis barátaidat biztonságban tudni egész évben, törekedj a madárbarát kert kialakítására! 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Garázsvásár

2019. 12. 02. 15:29

garázs vásárGyere el Te is 12.02-12.20. között hétfőtől-péntekig 9:00-17:00 között budapesti telephelyünkre és válogass kedvedre első, rendhagyó garázsvásárunk keretein belül értékcsökkent, jelentős árkedvezménnyel kapható termékeink között!

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Nyílászáró szigetelés

2019. 11. 06. 11:30

35% kedvezményre már Te is felfigyelsz, ugye? Tudtad, hogy akár ennyit is megtakaríthatsz fűtésszámládon, ha megfelelően szigeteled ablakaidat? Igaz ugyan, hogy ma már több lehetőség adódik a nyílászárók korszerűsítésére, azonban több tényező miatt is elmaradhat, vagy későbbi időpontra tolódhat a csere, de addig is érdemes gondoskodni a megfelelő szigetelésről.

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Hőszivattyú, napkollektor, falfűtés, geotermikus fűtés…sorolhatnánk hosszasan, azonban az első, ami az olvasó eszébe jut, hogy bár mind kitűnő alternatíva a fa, illetve gáz kiváltására, egy meglévő rendszer teljes, vagy részbeni cseréjénél, kiegészítésénél jelentős költségekkel járhat.

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Válassza a Wifi vezérlést!

2019. 07. 24. 11:00

adax neo wifiElektromos fűtőpanel WiFi vezérléssel. Igen, a mai világban, amikor minden perc számít kiemelkedően fontos, hogy a háztartási gépeink mellett a fűtést is tudjuk távolról szabályozni. Ebben segít az ADAX Wifi termosztát rendszere.

 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Kovács István

A műfű előnyei

2019. 07. 22. 7:25

mufuMűfüvet lehet választani ránézésre – szín, vagy szálhosszúság, sűrűség szerint – de nem biztos, hogy a legcélravezetőbb. Összefoglaljuk a műfű választás legfontosabb szempontjait és felsoroljuk, kinek, milyen előnnyel jár a műfű választása.

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

homokozoTény, hogy minden gyermek szeret sarazni, homokozni, tegye azt az udvaron, játszótéren, a Balaton, vagy valamely tenger partján. Látszólag ez csak egy jó mulatság, amit a gyerekek ösztönösen szeretnek, de a valóság ennél sokkal komplexebb! A homokozás egyfelől fontos fizikai tényezőket fejleszt, másfelől igen komplexen hat az érzékszervekre.

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

arnyekoloA fronthatások kapcsán keresse fel háziorvosát, gyógyszerészét…a viccet félretéve, sajnos a fronthatásokkal kapcsolatban nem segíthetünk, de ahogy az esős, csúszós idő okozta kellemetlenségek és balesetek elkerülésére megoldást kínálunk ReFlex gumilapokkal, úgy legyen szó teraszról, kertről, lakásról, házról számtalan megoldást kínálunk árnyékolásra kint és bent egyaránt!

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra