Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Napelem rendszer a Nádlandban

2013. 08. 02. 13:03

A Nádland napelem rendszere és a középkori szakácsok

Régen a királyok mellett a szakács és a pohárnok voltak a legkomolyabb bizalmi pozíciók, amit nem tölthetett be akárki. Hogy miért? Nos a válasz a következő:Nádland napelem rendszere

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Árnyékolási tippek a kertben

2013. 07. 26. 12:58

A kerti árnyékolókról távirati stílusban - mi mire jó?

Árnyékolás a kertben

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Autókozmetika

2013. 07. 19. 12:52

Mi köze egy autókozmetikának a Nádlandhoz?

A termékeinkből fakadóan, valamint amiatt, hogy üzleteink földrajzilag kissé kívül esnek a belváros forgatagától, vásárlóink nagy része autóval érkezik hozzánk. Egy lakásfelújítást, vagy a tavaszi-nyári kertészkedés beszerzési műveleteit sokszor megsínylik ezek a szép autók, hiszen a szállítások során nem várt szennyeződések kerülhetnek például a kárpitra.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Interjú Kőszegi Csabával, a ReFlex gumitégla gyártásvezetőjévelElhasznált gumiabroncs

A mai iparosodott társadalomban a környezetterhelés csökkentése átháríthatatlan kötelessége a felelősségteljesen gondolkodó vállalatoknak a világ minden táján. Hála a leleményes feltalálóknak, a keletkező szemét egyre nagyobb részéről derül ki, hogy nagyon is hasznos termékek gyárthatók belőle. Így van ez a kidobott gumiabroncsokkal is.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

A már sokat hivatkozott kertészkedési szokásokat vizsgáló felmérésből az derül ki, hogy a kert tulajdonosok legnagyobb része azért átlépi az évi 10000 Ft-os lélektani határt, vagyis mondhatjuk, hogy havonta legalább egy gyorséttermi menü árát feláldozzák kertjük szépítésének oltárán.

Kertszépítés árnyékoló

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Minden hetedik kertből lopnak

2013. 04. 26. 12:16

Így kertészkedtek Ti - közvélemény kutatás a hazai kertészkedési szokásokról
 
Alig költenek a magyarok a kertjükre
Budapest, 2013. április 10. - Alig költünk a kertünkre: a kerttel rendelkezők több mint fele mindössze 10 és 50 ezer forint között áldoz kertészkedésre egy évben - többek között ez derült ki a Magrathea kertépítő cég kertészkedési kutatásából.

 

Tovább olvasom

Címkék:

0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

fa oszlopTalán mindannyian emlékszünk még a régi, kőszénkátrányolajjal tartósított bükkfából (északi országokban fenyőből) készült vasúti talpfákra, amelyek némelyike talán akár száz évig is teljesített szolgálatot. Hogy lehet mégis az, hogy ma, a fejlettebb technológia korában a barkácsáruházban vásárolt telített fenyő ágyásszegélyek 2-3 év alatt tönkremennek, pedig még vonat sem jár rajtuk...

Nos időben 2004-ig kell visszamennünk, amikor is az Európai Unió végleg betiltotta a régi, de hatékony korhadásgátló szerek használatát. Az új, környezetbarát alternatívákról azonban hamar kiderült, hogy hatásuk sokkal gyengébb, emiatt sok kerítésoszlop, ágyásszegély, támfal és egyéb talajjal érintkező faanyag néhány év alatt teljesen elkorhad.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

A különböző hinták manapság mindenhol megtalálhatóak, mondhatni, szerves részét képezik a kultúránknak. Gyermekeink hintázhatnak a parkokban, játszótereken, a bölcsődében, óvodában, a kertben sőt még akár a lakásban is egy ajtófélfára függesztett hintaülőkében.

Az egyértelmű, hogy a gyerekek nagyon élvezik, ám a legtöbb szülő nem is gondolná, hogy a hintázásnak sokkal több előnye is van annál, mint, hogy egy ideig egyedül elvannak a gyerekek, és miután kifáradnak könnyebb őket elaltatni...

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Az újrahasznosított fűtőanyag tulajdonságairól és használatáról Honti Károly kollégámat kérdeztem, aki 2006 óta szállítja vásárlóink otthonába a különböző típusú briketteket. Barátságos és közvetlen stílusának köszönhetően jó kapcsolatot ápol visszatérő vevőinkkel, akik rengeteg visszajelzést és tapasztalatot osztanak meg vele nap mint nap. Károly nem egy mezei fakupec: a gyakorlati tapasztalatokon túl meg fog lepődni mennyi lexikális ismerettel is rendelkezik.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

cölöpA Nádland Kft-nél már 10 éve foglalkozunk telített fenyő anyagokkal, és az évek során sokféle minőség megfordult a kezünk között. Az elmúlt időben kialakult egy stratégiai együttműködés az egyik észak európai beszállítónkkal, akik szembe fordulva a piaci trendekkel elhatárolták magukat a minőségromlás folyamatától, és csak kiváló minőséget hajlandóak vásárlóiknak szállítani.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs