Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Téli táplálék: Hogyan támogathatjuk a madarakat a fagyos hónapokban

Ahogy a napok egyre rövidebbek és a hőmérséklet csökken, sokan  bekuckózunk a meleg otthonunkba, kihasználva a téli időszak nyugalmát és békéjét. Azonban a hideg hónapok nem csak minket, embereket érintenek; a vadon élő állatok, különösen a madarak számára is komoly kihívásokat jelentenek. Télen a madaraknak nehezebb táplálékot találniuk, különösen a hóval borított területeken, ahol a természetes élelemforrások elérhetetlenné válnak.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Csillogó szemek, gyermeki várakozás: Néhány ötlet Adventre, de másképp

Annyira jó érzés őszinte gyermeki arcot látni, amelyről árad a kíváncsiság és az örömteli várakozás. A kisgyerekek általában kimondják azt, amit gondolnak, amire vágynak, még nem annyira burkolt a szándékuk, mint a felnőtteké. Ez az életkor igen meghatározó, ezért nem mindegy, hogy milyen magatartásformákat tanulnak meg, milyen példákat látnak és mivel alapozzák meg az egyéniségüket.
Az advent nem csak a karácsonyi ünnepre való várakozásról, készülődésről szól, hanem arról a különleges időről is, amit szeretteinkkel töltünk el, a családi összetartozásról és a közös játékok öröméről, de az adásról és a háláról is. Ne engedjük, hogy a rohanás vagy a stressz beárnyékolja és tönkretegye ezt a csodás időszakot.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Benti játékötletek: Változatos elfoglaltságok hideg hónapokra

Minden évben elérkezik az a pont, amikor a kinti hideg vagy a fagyos idő miatt inkább a meleg otthonunkban maradunk. De hogyan tölthetünk minőségi időt egymással, a gyerekek miként tudnak értékesen elidőzni?  Ha azt gondolod, hogy a benti játékok nem tudják ugyanazt a szórakozást nyújtani, mint a kintiek, akkor itt az ideje újraértékelni ezt a gondolatot. Összeállítottunk néhány ötletet, amelyekkel izgalmas és aktív őszi-téli napokat tölthettek el, így garantáltan nem fog unatkozni a család és nem fog egész nap a képernyő előtt ülni!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Levegőben szálló por és padlófűtés: A kéményhatás elkerülése

Amikor a padlófűtésről beszélünk, gyakran csak annak kényelmére és hatékonyságára gondolunk. De mi van a levegőben szálló por kérdésével? Ez egy gyakori probléma, amelyre a megoldás nem a burkolat típusában, hanem a szigetelés minőségében rejlik.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
A modern otthonok melege: Az elektromos fűtés története és jövője

Az elektromos fűtés, mint ahogy azt ma ismerjük, nem egyetlen személy vagy konkrét találmány eredménye, hanem inkább számos innováció és fejlesztés sorozatának köszönhető, amelyet különböző feltalálók és mérnökök vittek véghez az évek során.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli