Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
A kertünk észrevétlen őrei: Rovar- és méhszállások

A beporzó rovarok, mint a méhek és a lepkék, létfontosságúak a növények beporzásához és a biológiai sokféleség fenntartásához. Sajnos élőhelyük csökkenése és a vegyszerek használata miatt veszélyeztetettek. A rovar- és méhszállások pótolják az elveszett élőhelyeket, menedéket és fészkelőhelyet biztosítva a beporzók számára. A rovarszállások kihelyezése a kertben segít a beporzásban, a kártevők természetes ellenőrzésében és a környezetünk védelmében.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Tegyük maradandóvá az idei húsvétot

A húsvét nem csak a tavasz beköszöntét ünnepli, de Jézus Krisztus feltámadását is. Tökéletes alkalom a családi összejövetelekhez, aktív pihenéshez és közös élmények szerzéséhez. Legyen szó dekorálásról, sütés-főzésről, kincskeresésről, kirándulásról, filmnézésről vagy látogatásról, a lényeg a minőségi idő eltöltése a szeretteinkkel.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Blue Rabbit: a kerti móka és kaland fellegvára

A Blue Rabbit egyedülálló kerti játszótér gyártó, mely varázslatos kalandparkká alakítja át a kertet, örömteli és fejlesztő játékélményt nyújtva gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Termékeik kreatív szabadságot biztosítanak, fejlesztik a motoros készségeket és  hosszú távon is biztonságosak. Moduláris jellegüknek köszönhetően a játszótornyok egyedivé alakíthatóak, könnyen telepíthetőek.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Zöld kert, friss kezdet

Zöld kert, friss kezdet

2024. 03. 12. 11:38

A várva várt tavasz beköszöntével úgy éled a kertészkedés iránti vágy, ahogy a természet is megújul. Az első virágok és fűszálak megjelenése inspirál bennünket, hogy kertünkbe mi is friss életet leheljünk. A tavaszi időszak nemcsak a természet megújulását jelenti, hanem kertészek számára is izgalmas lehetőséget kínál. A cikkben összegyűjtöttük a tavaszi kertészeti teendőket és tippeket, segítve abban, hogy kerted a nyár színes virágokkal és friss terményekkel teli paradicsommá váljon.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Formabontó formába hozás

Formabontó formába hozás

2024. 02. 29. 15:22

Olvasd el cikkünket, amelyben arra ösztönzünk, hogy tavaszra formába hozd magadat! Ismertetjük az egészséges táplálkozás, testi-lelki harmónia és az otthoni edzés jelentőségét, akár saját edzősarok kialakításával. 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli