Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Tavaszi újítások a teraszon vagy az erkélyen

Változtasd át teraszodat vagy erkélyedet oázissá: nem kell más csak néhány szép virág, egy szép burkolat, egy kis belátásgátlás, és máris kész a saját kis paradicsomod! 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
A kertünk észrevétlen őrei: Rovar- és méhszállások

A beporzó rovarok, mint a méhek és a lepkék, létfontosságúak a növények beporzásához és a biológiai sokféleség fenntartásához. Sajnos élőhelyük csökkenése és a vegyszerek használata miatt veszélyeztetettek. A rovar- és méhszállások pótolják az elveszett élőhelyeket, menedéket és fészkelőhelyet biztosítva a beporzók számára. A rovarszállások kihelyezése a kertben segít a beporzásban, a kártevők természetes ellenőrzésében és a környezetünk védelmében.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Tegyük maradandóvá az idei húsvétot

A húsvét nem csak a tavasz beköszöntét ünnepli, de Jézus Krisztus feltámadását is. Tökéletes alkalom a családi összejövetelekhez, aktív pihenéshez és közös élmények szerzéséhez. Legyen szó dekorálásról, sütés-főzésről, kincskeresésről, kirándulásról, filmnézésről vagy látogatásról, a lényeg a minőségi idő eltöltése a szeretteinkkel.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Blue Rabbit: a kerti móka és kaland fellegvára

A Blue Rabbit egyedülálló kerti játszótér gyártó, mely varázslatos kalandparkká alakítja át a kertet, örömteli és fejlesztő játékélményt nyújtva gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Termékeik kreatív szabadságot biztosítanak, fejlesztik a motoros készségeket és  hosszú távon is biztonságosak. Moduláris jellegüknek köszönhetően a játszótornyok egyedivé alakíthatóak, könnyen telepíthetőek.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Zöld kert, friss kezdet

Zöld kert, friss kezdet

2024. 03. 12. 11:38

A várva várt tavasz beköszöntével úgy éled a kertészkedés iránti vágy, ahogy a természet is megújul. Az első virágok és fűszálak megjelenése inspirál bennünket, hogy kertünkbe mi is friss életet leheljünk. A tavaszi időszak nemcsak a természet megújulását jelenti, hanem kertészek számára is izgalmas lehetőséget kínál. A cikkben összegyűjtöttük a tavaszi kertészeti teendőket és tippeket, segítve abban, hogy kerted a nyár színes virágokkal és friss terményekkel teli paradicsommá váljon.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Formabontó formába hozás

Formabontó formába hozás

2024. 02. 29. 15:22

Olvasd el cikkünket, amelyben arra ösztönzünk, hogy tavaszra formába hozd magadat! Ismertetjük az egészséges táplálkozás, testi-lelki harmónia és az otthoni edzés jelentőségét, akár saját edzősarok kialakításával. 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Jungle Gym: a pérmium játszótér márka

A Jungle Gym Európa vezető prémium játszótéri berendezéseket tervez, gyárt, és forgalmaz, kiemelkedő biztonsági szabványokkal és fenntartható faanyagokkal. A vállalat alapítása óta folyamatos fejlesztésekkel és innovációval erősítette pozícióját, biztonságra, stabilitásra és környezetvédelemre fókuszálva. Az EN-71 európai biztonsági szabványoknak való megfelelés és a TÜV tanúsítványok garantálják a Jungle Gym játszótereinek magas minőségét és biztonságát.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Fecskevédelem a kertben: A műfecskefészkek és odúk fontossága

A műfecskefészkek és odúk kihelyezése kulcsfontosságú a fecskék védelme és biztonságos fészkelőhelyeik megőrzése szempontjából. Ezáltal jelentősen hozzájárulunk ökoszisztémánk egyensúlyának fenntartásához és környezetünk élővilágának megóvásához. Blogbejegyzésünkben megtalálhatod, hogyan segíthetjük ezeknek a lenyűgöző madaraknak a védelmét.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Márkáink: Taishan - műfű gyártás

A Taishan Group, egy jelentős ipari vállalatcsoport Kínában, 1978-as alapítása óta komoly fejlődésen ment keresztül, melynek keretében 2002-ben létrehozták a műfűgyártással foglalkozó Taishan Műfű leányvállalatot, 2004-től pedig hivatalos olimpiai beszállító lett. Az innovatív fejlesztéseik révén, mint a negatív iont kibocsátó és antisztatikus műfű, valamint az antibakteriális műfű, a Taishan előkelő helyet foglal el a műfű iparban. A cég termékei kiváló minőségűek, többek között FIFA, FIH tanúsítványokkal rendelkeznek, és megfelelnek a nemzetközi biztonsági szabványoknak. A Taishan széles termékpalettája magában foglalja a sport-, köztéri-, tájépítészeti- és lakossági célra tervezett műfüveket is, amelyek javítják a játékélményt és csökkentik a karbantartási költségeket.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Táblás fakerítések: Modern stílus és természetesség

Gondolkodtál már azon, hogy egy egyszerű kerítés hogyan változtathatja meg otthonod arculatát? A táblás fakerítések nem csupán határokat szabnak, hanem stílust és karaktert is kölcsönöznek környezetüknek. Ezek az előre elkészített kerítéstáblák kiválóan alkalmasak minden kertbe vagy udvarra.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
A megtakarítás művészete: Többet kapni kevesebb pénzért

Az XXL ajánlatok az intelligens megtakarítás művészetét kínálják - lehetővé téve, hogy kevesebb pénzért többet kapj! Nem csupán a termékek mennyiségéről szólnak, hanem az egységár kedvezőbbé válásáról is. Legyen szó otthoni, kerti vagy szabadidős projektekről, az XXL méretű csomagok segítenek gazdaságosan vásárolni, miközben időt és pénzt takarítasz meg a legjobb minőségű termékekkel. 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Top 10 hintaülőke - 2023

Top 10 hintaülőke - 2023

2024. 02. 01. 9:51

2023-ban is szerepelt a Nádland kínálatában tányérhinta, laphinta, fészekhinta, és még sok különböző hintaülőke. Hogy melyik volt a 10 legnépszerűbb? Most megmutatjuk! Fedezd fel a tavalyi év legnépszerűbb hintaülőkéit ebben a blogbejegyzésben!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Fedezd fel a rejtett kincseket: Hogyan használd ki az értékcsökkentett termékeket a mindennapokban?

Gondoltad volna, hogy egy kis karcolás, egy kisebb sérülés, egy eltérő színárnyalat vagy egy apró gyártási hiba lehet a következő nagy projekted kiindulópontja? Üdvözlünk a rejtett lehetőségek világában, ahol az "épp nem tökéletes" termékek új életre kelnek!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Porégés - mi is az, és mit tehetünk ellene?

Az elektromos fűtőtestek által okozott porégés problémáját egyszerű lépésekkel minimalizálhatjuk otthonunkban. Rendszeres tisztítással, hatékony porszűrők alkalmazásával, szellőztetéssel és odafigyeléssel a fekete foltok kialakulását csökkenthetjük, hozzájárulva a tiszta és egészséges otthoni környezethez. A megelőző intézkedések idővel eredményesek, és a tudatos otthoni karbantartással elkerülhetjük a por okozta kellemetlenségeket.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Kültéri fűtési megoldások, fagymentesítés, hó leolvasztás: Télen is biztonságos és kényelmes környezet

A téli időszakban sokunknak problémát okoz a kocsibeállón, a lépcsőn vagy a járdán felhalmozódó hó és jég, de a hideg, barátságtalan teraszra sem szívesen ülünk ki. Szerencsére ma már vannak olyan hatékony megoldások, amelyekkel megoldhatjuk ezeket a gondokat. Beszéljünk kicsit a kültéri fűtési rendszerek világáról.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Téli táplálék: Hogyan támogathatjuk a madarakat a fagyos hónapokban

Ahogy a napok egyre rövidebbek és a hőmérséklet csökken, sokan  bekuckózunk a meleg otthonunkba, kihasználva a téli időszak nyugalmát és békéjét. Azonban a hideg hónapok nem csak minket, embereket érintenek; a vadon élő állatok, különösen a madarak számára is komoly kihívásokat jelentenek. Télen a madaraknak nehezebb táplálékot találniuk, különösen a hóval borított területeken, ahol a természetes élelemforrások elérhetetlenné válnak.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Csillogó szemek, gyermeki várakozás: Néhány ötlet Adventre, de másképp

Annyira jó érzés őszinte gyermeki arcot látni, amelyről árad a kíváncsiság és az örömteli várakozás. A kisgyerekek általában kimondják azt, amit gondolnak, amire vágynak, még nem annyira burkolt a szándékuk, mint a felnőtteké. Ez az életkor igen meghatározó, ezért nem mindegy, hogy milyen magatartásformákat tanulnak meg, milyen példákat látnak és mivel alapozzák meg az egyéniségüket.
Az advent nem csak a karácsonyi ünnepre való várakozásról, készülődésről szól, hanem arról a különleges időről is, amit szeretteinkkel töltünk el, a családi összetartozásról és a közös játékok öröméről, de az adásról és a háláról is. Ne engedjük, hogy a rohanás vagy a stressz beárnyékolja és tönkretegye ezt a csodás időszakot.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Benti játékötletek: Változatos elfoglaltságok hideg hónapokra

Minden évben elérkezik az a pont, amikor a kinti hideg vagy a fagyos idő miatt inkább a meleg otthonunkban maradunk. De hogyan tölthetünk minőségi időt egymással, a gyerekek miként tudnak értékesen elidőzni?  Ha azt gondolod, hogy a benti játékok nem tudják ugyanazt a szórakozást nyújtani, mint a kintiek, akkor itt az ideje újraértékelni ezt a gondolatot. Összeállítottunk néhány ötletet, amelyekkel izgalmas és aktív őszi-téli napokat tölthettek el, így garantáltan nem fog unatkozni a család és nem fog egész nap a képernyő előtt ülni!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Levegőben szálló por és padlófűtés: A kéményhatás elkerülése

Amikor a padlófűtésről beszélünk, gyakran csak annak kényelmére és hatékonyságára gondolunk. De mi van a levegőben szálló por kérdésével? Ez egy gyakori probléma, amelyre a megoldás nem a burkolat típusában, hanem a szigetelés minőségében rejlik.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
A modern otthonok melege: Az elektromos fűtés története és jövője

Az elektromos fűtés, mint ahogy azt ma ismerjük, nem egyetlen személy vagy konkrét találmány eredménye, hanem inkább számos innováció és fejlesztés sorozatának köszönhető, amelyet különböző feltalálók és mérnökök vittek véghez az évek során.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Elektromos fűtés: alapok, tulajdonságok, fontos tudnivalók

Amikor a hidegebb napok beköszöntenek, mindannyian szeretjük azt érezni, hogy otthonunk meleg és kényelmes menedék a külső zord időjárással szemben. Az elektromos fűtés napjainkban egyre népszerűbb alternatívát jelent a hagyományos fűtési módszerekkel szemben. Annak ellenére, hogy az elektromos fűtés számos előnnyel bír, mint például a könnyű telepítés, karbantartás, és a tiszta, csendes működés, sokan még mindig haboznak a váltáson, leginkább az energiafogyasztás és a költségek miatt. Ebben a cikkben az elektromos fűtés alapjaira és annak hatékony alkalmazására fókuszálunk.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
A Black Friday: Eredete, jelentősége és mai trendjei

Minden év novemberének negyedik péntekén milliók sietnek az üzletekbe és online platformokra, hogy megragadják a legjobb ajánlatokat. Az üzletekben hosszú sorok alakulnak ki, az online áruházak forgalma pedig a csillagos egekbe szökik. De vajon honnan ered a Black Friday hagyománya? És hogyan alakult át az évek során? Nézzük meg közelebbről!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
A mulcs titkai: A kertészet rejtett gyöngyszeme

A kertészkedés sokszor egy kihívásokkal teli folyamat, ahol a tökéletes harmónia megteremtése érdekében különböző eszközöket és módszereket kell alkalmaznunk.
A mulcs mellett azonban további fontos komponensei is vannak a sikeres kertészkedésnek, a geotextil, az agroszövet és a komposztálás. Ezek az elemek hatalmas segítséget nyújthatnak a kertednek, több ok miatt is.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Páratlan megoldás új és régi otthonokban: A párátlanító berendezés előnyei

A modern építészet csodákra képes: gyorsan elkészülő házak, lenyűgöző designok. Ám a gyorsaság veszélyekkel is járhat. Tudtad, hogy a friss vakolat, festék és egyéb építőanyagok jelentős mennyiségű vizet tartalmaznak? És ami még fontosabb: tudod-e, milyen veszélyekkel járhat, ha ezek a nedvességi források nem száradnak ki megfelelően?

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Virágfuttató másképp: DIY festős projekt vintage stílusban – próbáld ki te is!

Bútorfestő és a vintage, rusztikus stílus nagy rajongója lévén szinte magától érthetődő volt, hogy amikor megérkezett hozzám a Birdy fali virágfuttató, mi legyen a sorsa.

Bár eredeti állapotában is remek dekoráció, az én szemeim előtt színesen lebegett, visszakoptatva.

Ha kedvet kapnál egy kis festős projekthez, leírom neked, hogyan tudod a legegyszerűbben, pár lépésben megvalósítani.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gothár Fanni