Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Árnyékoló háló GREYTEX 1,5x50 m szürke 90 %

42 200 Ft
(42 200 Ft /db)

Az Árnyékoló háló  kiválóan alkalmazható teraszok, kertek, építési területek vagy akár játszóterek elhatárolására, belátásgátlásra, valamint árnyékolására. Függőlegesen és vízszintesen egyaránt felszerelhető a használat céljának megfelelően.

NEM RENDELHETŐ
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
Szállítási díj:
1 800 Ft -tól
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 2 - 3 hét


Termék leírás

Az Árnyékoló háló GREYTEX 1,5x50 m szürke 90 % kiválóan alkalmazható teraszok, kertek, építési területek vagy akár játszóterek elhatárolására, belátásgátlásra, valamint árnyékolására. Függőlegesen és vízszintesen egyaránt felszerelhető a használat céljának megfelelően.
Stabil rögzítéséhez meglevő kerítésre (pl. drókerítés) történhet, vagy vízszintesen történő használat esetén stabil feszítési pontok, illetve a kifeszítést segítő keret szükséges.
Az árnyékoló háló speciális hurkolási technológiával készült, ezért nagyon jól vágható, vágás után a vágott szélek nem bomlanak tovább. Rögzítését zöld műanyaggal bevont kötöződróttal, esetleg kábelkötegelővel ajánljuk. Ezeket a csomagolás nem tartalmazza.
A termék UV stabilizátorokat tartalmaz, hogy hosszú ideig ellenálljon a napsugárzásnak. Zöld színben kapható. A hálós szerkezeten a szél könnyedén átfúj, így megfelelő rögzítés esetén az erős szél sem szaggatja le.
A termék nevében szereplő százalék a beletásgátlás, illetve árnyékolás mértékét mutatja.
A 230g/m2 sűrűségű 99%-os SUPERTEX szinte teljes takarást biztosít, míg a 36g/m2 sűrűségű 30% takarású ULTRALIGHTTEX 70%-os belátást, illetve fényáteresztést biztosít.
Amennyiben az Ön által választott árnyékoló háló éppen nincs készleten, úgy általában 1-2 munkanapon belül be tudjuk szerezni.

Jellemzők

Rendelhető Nem
Szélesség (cm) 50 m
Magasság (cm) 1,5 m
Szin szürke
Anyaga HDPE műanyag
Sürüség 0.90
Különlegességek UV álló
Rögzitések kötözéssel
Kiszerelési egység db